Scheiden is meer dan uit elkaar gaan

Mediator Assen

Spreken we over scheiden dan hebben we het over meer dan alleen maar uit elkaar gaan, in veel gevallen moet er veel worden geregeld. Niet voor niets wordt er vaak een mediator Rotterdam ingeschakeld, om zaken als een eigen woning en op financieel gebied goed te kunnen regelen. Maar ook op juridisch gebied kan een mediator je goed van dienst zijn, beide partijen moeten immers krijgen waar zij wettelijk ook recht op hebben. Nemen de emoties de overhand, dan kan het gebeuren dat partijen niet meer krijgen waar zij recht op hebben. 

Zijn er kinderen in het spel?

Voor kinderen is het nooit fijn wanneer de ouders gaan scheiden, tenslotte hebben zij er niet om gevraagd en mogen er ook niet de dupe van worden. De mediator Assen gaat ook in gesprek met je kinderen, om te kijken welke emoties en zorgen bij de kinderen leven. Ook voor de toekomst hebben de kinderen een stem, zij maken ook kenbaar wat zij wel en niet willen. Door de kinderen erbij te betrekken, neem je direct een bepaald deel van de zorgen weg bij ze. De mediator komt direct te weten, hoe kinderen over bepaalde zaken denken en nemen dit mee in het gesprek met de ouders. 

Mediator Assen

Altijd een mediator bij je in de buurt

Of je nu in de omgeving van Assen of Rotterdam woont je vindt altijd een mediator in je buurt, maar ook in Tiel vind je eenvoudig een mediator Tiel. Voor beide partijen wordt er altijd gekeken naar de beste oplossing, zodat juridisch en wettelijk alles goed geregeld is. Kinderen worden niet op een tweede plan gezet, maar praten ook mee zodat ook zij bij de scheiding een goed gevoel hebben. Conflicten worden direct opgelost, zodat beide partijen weer op neutrale voet met elkaar verder kunnen in het scheidingstraject. Door de hulp van een mediator, voorkom je dat je een lange tijd aan het strijden bent. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.